A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Онлайн нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 06.04.2020 08:08
Кількість переглядів: 39

03 квітня в режимі онлайн відбулась нарада з керівниками закладів освіти району. Начальник відділу освіти Дмитриченко С.О. висвітлив актуальні питання діяльності   в умовах карантину: організація освітнього процесу; робота педагогів в умовах карантину, їх звязок з учнями та батьками, надання допомоги учням у вивченні програмового матеріалу, використання онлайн-сервісів. Також було звернуто увагу на діяльність сайтів закладів освіти з питань  інформування учасників освітнього процесу та громадськості про дистанційне навчання в умовах карантину, запобігання захворюванню на коронавірус. 

Сергій Олександрович підкреслив, що персональна відповідальність за організацію освітнього процесу у закладі освіти покладена на їх керівників.

Завідувач РМК Плотнікова С.П. розповіла про завершення 2019-2020 навчального року, проведення ЗНО 2020, атестацію педагогічних працівників та дистанційну роботу класних керівників в умовах карантину.

Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Кравченко К.М. проінформувала учасників онлайн наради про виплату заробітної плати за березень 2020 року.

У ході наради на запитання керівників закладів були надані відповіді щодо завершення опалювального періоду, порядку звільнення опалювачів тощо.

За підсумками наради керівникам закладів освіти району та структурних підрозділів відділу світи надіслані протокольні доручення.


« повернутися

Вхід для адміністратора