A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

  Шевченківські дні  у закладах освіти Великописарівського району

Дата: 13.03.2019 09:18
Кількість переглядів: 39

Є імена, що увібрали в себе душу народу, стали часткою його життя. Саме таким для українців є ім’я Тараса Григоровича Шевченка,  славетного і  величного митця, людини планетарного масштабу.

Заходи, присвячені 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка, пройшли в усіх закладах освіти. Це літературно-музичні композиції, тематичні лінійки, презентації, підготовлені учнями під керівництвом учителів-словесників. А ще в бібліотеках закладів освіти зроблено викладки книг, виданих у різні роки, з творами Шевченка і про нього. Учні взяли участь у конкурсах виразного читання поезій, на кращий малюнок за творами Т. Шевченка тощо.

Наприклад, у Пожнянському НВК з 04.03 по 11.03.2019 року    вшанували пам'ять великого Кобзаря й учні, і учителі. Книжкова виставка «Великий син великого народу» була  оформлена в читальній залі. Члени літературного гуртка  прочитали свої улюблені вірші  Тараса Григоровича Шевченка, усі  школярі взяли участь у проведенні  тематичної лінійки «Він буде вічно жити». Затамувавши подих,  діти  переглянули презентацію «Мій Шевченко.  Цікавою й пізнавальною  для них стала  виховна година «Є в Шевченка народження дата – дати смерті в Шевченка немає», проведена  класним керівником 10 класу Сукачовою О.Г.  Невмирущій славі генію українського народу був присвячений тематичний вечір «Поговоримо, Тарасе, крізь віки», підготовлений учителями української мови та літератури Сукачовою О.Г. та Скалозубовою О.Г.    

 



« повернутися

Вхід для адміністратора