A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Відкриття наметового табору "Сузір'я на Ворсклі"

Дата: 12.07.2019 09:24
Кількість переглядів: 32

11 липня відбулося урочисте відкриття наметового табору "Сузір'я на Ворсклі". Вже пятий рік поспіль мальовничі береги Ворскли приймають учнівську молодь. Тематична зміна наметового табору «Сузір’я на Ворсклі» проводиться в унікальних природних умовах Гетьманського національного природного парку, заплаві річки Ворскла в околицях села Олександрівка.

Під час зміни в таборі «Сузір’я на Ворсклі» буде оздоровлюватись та відпочивати 70 дітей - учнів закладів освіти Великописарівського та Тростянецького районів (кошти на придбання путівок виділені відділом освіти Великописарівської райдержадміністрації (35 путівок), Кириківської селищної ради (26 путівок), Боромлянськоїсільської ради (4 путівки) та Ницахською сільською радою (5 путівок).

 На святковому концерті загони вже показали свої перші таланти та здібності (флешмоби, пісні, танці). Відпочиваючих привітали гості, які були присутні на заході - голова Великописарівскьої районної державної адміністрації Г.І.Сіденко, начальник відділу освіти - С.О.Дмитриченко, керівник відділення ТОВ "Райз-Північ" М.В.Смілик, представники поліції, прокурату, правової допомоги та ін.. Відкриття наметового табору "Сузір'я на Ворсклі"Після яскравих виступів дітей, керівник табору (І.С.Новікова) запрошувала, за традицією, на частування польовою кашею.

Бажаємо дітям та вожатим гарно відпочити, оздоровитися та отримати задоволення від проживання в наметовому табору "Сузір'я на Ворсклі".



« повернутися

Вхід для адміністратора