A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Останній дзвоник пролунав...

Дата: 27.05.2019 10:42
Кількість переглядів: 35

24 травня в усіх закладах освіти Великописарівського району пролунав останній дзвоник, який сповістив про закінчення 2018-2019 навчального року. Останній дзвоник – це свято, у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність.

Вже традиційно, це свято зібрало разом  дружню родину Вільненського НВК: учнів, учителів, батьків. На урочистій лінійці з нагоди завершення освітнього процесу були підведені підсумки року. Але за звичаєм, героями дня стали учні 9 класу, для яких шкільний дзвінок пролунав востаннє. З найщирішими вітаннями та найкращими побажаннями у подальшому навчанні і житті до девятикласників звернулись вихователь, перший вчитель, класний керівник та батьки. Привітали випускників директор НВК Бодарєв О.І. , методист районного методичного кабінету відділу освіти Іншина Т.Ф., сільський голова Іншин Г.Є . 

Першокласники та учні школи бажали випускникам світлої і щасливої дороги. Традиційно, дев'ятикласники разом із класним керівником та першим вчителем випустили в небо голубів з побажаннями на майбутнє.

Тож бажаємо всім випускникам успіху у складанні ЗНО, ДПА та світлого майбутнього. А всім учням - гарних і незабутніх літніх канікул, сповнених новими враженнями та емоціями!



« повернутися

Вхід для адміністратора