A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

З 1 вересня 2020-2021 навчального року!

Дата: 01.09.2020 08:30
Кількість переглядів: 41

1 вересня  розпочався 2020-2021 навчальний рік

у закладах освіти Великописарівського району 

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

Розпочався новий навчальний рік в умовах адаптивного карантину. За рекомендаціями МОН свято першого дзвоника проводили з обов’язковим скринінгом температури працівникам. Обов’язковим є носіння захисних масок (крім учнів 1-4 класів) під час перерв і дотримання соціальної дистанції. 

Кожен заклад загальної середньої освіти нашого району вибрав той формат свята, який можна виконати в рамках заходів безпеки, які діють в Україні.

Для наших школярів сьогодні проведено перший урок про правила безпеки в умовах пандемії нового коронавірусу. 

У закладах освіти району здійснюються усі відповідні заходи щодо безумовного виконання вимог постанови Головного Державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 року №50 «Про затвердження  протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

Заклади освіти району забезпечені засобами  особистої гігієни та відповідним обладнанням (рукомийниками, рідким милом, паперовими рушниками, безконтактними термометрами, дезінфекційними, у тому числі, антисептичними засобами для обробки рук, засобами особистої гігієни та індивідуального захисту). Придбано пірометри та дизенфікуючі засоби.

Незважаючи на усі перешкоди, відділом освіти вжито ряд конкретних заходів щодо забезпечення належного функціонування освітньої галузі.

Дорогі учні, батьки, колеги! Бажаємо всім набратися терпіння. У наших силах зараз тримати цей виклик часу і продовжувати свою роботу: вчителям – учити, учням –навчатися, зростати, а батькам бажаємо щоденно відчувати гордість за своїх дітей, радіти їхнім успіхам.

Новий 2020–2021 стартує.

І нехай він буде щасливим, цікавим і безпечним для кожного з нас!!


« повернутися

Вхід для адміністратора