A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

У День захисту дітей

Дата: 04.06.2019 14:05
Кількість переглядів: 53

Турнір з футболу серед юнаків 2009-2010 р.н., присвячений Дню захисту дітей відбувся на стадіоні в смт. Велика Писарівка. На змагання прибули команди ДЮСШ м. Богодухів, смт. Краснопілля та смт. Велика Писарівка.

Вже в першому турі змагань господарі майданчика (тренери Гапоненко С.А., Кулик М.П.) продемонстрували впевнену гру проти команди із Краснопілля і перемогли з рахунком 4 : 1. В нашій команді відзначилися голами Завалій Максим (3 голи) та Савченко Іван (1 гол). Але жереб зіграв злий жарт над господарями майданчика, адже вони повинні були грати і наступну гру турніру з командою м. Богодухів. У першому таймі команди демонстрували рівну гру і не реалізували декілька вигідних моментів,  закінчивши перший тайм нульовою нічиєю.

Другій тайм дещо активніше розпочали наші гості, богодухівські футболісти, але наші футболісти відповідали вдалими контр випадами, один з яких і закінчився голом у ворота наших суперників. Антон Крячек віддав відмінну передачу у відрив і прудкий Єгор Кулик чітко реалізував вихід віч на віч із голкіпером. І тут в наших футболістів, здається,  сили зовсім закінчилися: вони підсіли на свої ворота і, припустивши дві помилки в своєму штрафному майданчику, пропустили два голи. До того ж на останніх хвилинах гри не вистачило сил і на останній штурм. Тому гра і закінчилась 2 : 1 на користь гостей.

Те, що футболістам такого віку важко грати дві гри підряд, показала і остання гра турніру, під час якої краснопільскі футболісти всю гру вели в рахунку 1 : 0, рахунок який влаштовував господарів майданчика, але богодухівські футболісти все таки знайшли сили на останній штурм і красиво, ударом через себе, зрівняли рахунок гри, яка так і закінчилась 1 : 1. Цей рахунок задовольнив команду із Богодухіва, яка і стала переможницею турніру. Господарі майданчика залишились на другому місці. Краснопільці задовільнились  третім місцем. Але головні сюрпризи для юних футболістів були вже після змагань. Адже на зустріч організаторам турніру на свято День захисту дітей відгукнулось багато спонсорів - це сільгосппідприємства «Світанок» (керівник Надточий М.О.), ім. Шевченка  (керівник Мороз А.М.), «Мрія» (керівник Бантов М.І.) та фонд «Разом з Кернел» (керівник Потоцький І.М.), за допомогою яких юні футболісти були нагороджені медалями відповідних ґатунків.

Кращі гравці турніру були відзначені індивідуальними призами, команда переможець була нагороджена Кубком. Ну і учасники змагань із задоволенням підкріпилися кашею під назвою, минулого місяця, «Майська», інгредієнти якої надав приватний підприємець Бутенко П. Ну і на десерт учасники змагань отримали від селищного голови Клизуба Л.Г. та приватного підприємця Бантової Анжели дуже смачне морозиво. Отже свято для нашої майбутньої зміни як завжди вдалося. Тому всім учасникам дійства дуже велике дякую, кріпкого здоров’я, щастя і заряду бадьорості, яку отримали учасники змагань.

 

Директор ДЮСШ Рибалка Г.П.



« повернутися

Вхід для адміністратора