A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

КОНКУРС НА ЗАПОВНЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД КОНСУЛЬТАНТІВ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ "ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 02.11.2020 10:39
Кількість переглядів: 40

                                                                         Оголошення

про проведення конкурсу на заповнення вакантної посади консультантів комунальної установи «Великописарівський центр професійного розвиту педагогічних працівників» Великописарівської районної ради Сумської області

     Керуючись рішенням Великописарівської районної ради Сумської області від 30.09.2020 Про створення комунальної установи «Великописарівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Великописарівської районної ради Сумської області, на виконання наказу відділу освіти Великописарівської РДА від 30.10.2020 року № 214 -ОД «Про оголошення конкурсу на посаду консультантів комунальної установи «Великописарівський центр професійного розвиту педагогічних працівників» Великописарівської районної ради Сумської області оголошується конкурс назаповнення вакантної посади консультанта КУ «ЦПР».

        

         1. Найменування і місце знаходження установи:

  Комунальна установа «Великописарівський центр професійного розвиту педагогічних працівників» Великописарівської районної ради Сумської області

         Адреса:Сумська область, смт. Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 1.

         2. Основні напрямки діяльності: 

Надання консультативної підтримки педагогічним працівникам з питань:

  • планування та визначення траєкторії їхнього професійного розвитку;
  • проведення супервізії;
  • розроблення документів закладу освіти;
  • особливостей організації освітнього процесу за різними формами здобуття освіти, у тому числі з використанням технологій дистанційного навчання;
  • впровадження компетентнісного, особистісно орієнтованого, діяльнісного, інклюзивного підходів до навчання здобувачів освіти і нових освітніх технологій.

Сприяння професійному зростанню педагогічних працівників, зокрема шляхом:

  • координації діяльності професійних спільнот педагогічних працівників (методичних об'єднань, творчих груп тощо);
  • узагальнення та поширення інформації з питань професійного розвитку педагогічних працівників;
  • формування баз даних програм підвищення кваліфікації педагогічних працівників, інших джерел інформації (веб-ресурсів), необхідних для професійного розвитку педагогічних працівників, та розміщення посилань на них на вебсайті Центру.

Надання психологічної підтримки педагогічним працівникам.

        

         3. Умови оплати праці консультанта КУ «ЦПР»:

         14 тарифний розряд (5924 грн). Крім посадового окладу виплачується доплата за педстаж та престижність професії.

         Проведення комп’ютерного тестування для кандидатів на посаду консультанта КУ «ЦПР» передбачає перевірку та оцінку їх знання Конституції України, Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Положення про центр професійного розвитку педагогічних працівників, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 672 «Деякі питання професійного розвитку педагогічних працівників» та співбесіда на посаду консультанта КУ «ЦПР» відбудеться 06 листопада 2020 року 10 год., 00 хв., у актовій залі.

 

         4. Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду консультанта:

  • громадянство України;
  • вільне володіння державною мовою;
  • вища педагогічна освіта ступеня не нижче магістра (або освітньо- кваліфікаційного рівня спеціаліста);
  • стаж педагогічної роботи не менш як п’ять років;
  • досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти не менш як п’ять років.

 

         5. Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії:

         Особи, які відповідають вимогам п. 3 цього оголошення, можуть взяти участь у конкурсі на заповнення вакантної посади консультанта КУ «ЦПР» та подати особисто такі документи:

  • паспорт громадянина України (копію);
  • письмову заяву про участь у конкурсі до якої додається резюме у довільній формі;
  • документ про освіту;
  • присудження науковог оступеня та їх копії;
  • трудову книжку (копію);
  • досвід упровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних.
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

         Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

         Прийом та реєстрацію документів від претендентів здійснює секретар конкурсної комісії:

- Стеценко Тетяна Олександрівна. Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: 0999700713, vpr-osvita@sm.gov.ua

 

         6. Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі:

         Документи, зазначені в п 4, подаються секретарю конкурсної комісії за адресою: Сумська область, смт Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 1. 2 пов. 6 каб., з 02.11.2020 р. по 05.11.2020 р. в робочі дні з 9-00 до 16-00; обідня перерва з 12-00 до 13-00.

         Телефон для довідок +38(099) 999700713.

 

Наказ №214-ОД від 30.10.2020 "Про оголошення конкурсу на посади консультантів комунальної установи «Великописарівського центру професійного розвиту педагогічних працівників» Великописарівської районної ради Сумської області".

Орієнтовний перелік питань для письмового тестування кандидатів на посади консультантів комунальної установи «Великописарівського центру професійного розвиту педагогічних працівників»  Великописарівської районної ради Сумської області


« повернутися

Вхід для адміністратора