A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 05.03.2020 16:54
Кількість переглядів: 43

 03 березня 2020 року при   т.в.о. голови Великописарівської райдержадміністрації М. П. Петренку, спільно з спеціалістами  управління Держпродспоживслужби у Великописарівському районі для директорів закладів освіти району була проведена нарада щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків нової коронавірусної інфекції  на підприємствах та в установах району.

Була надана загальна інформація про захворювання, способи передачі, симптоми та найбільші уразливі категорії населення. Завданням директорів  є  убезпечення підлеглих і колег в період підвищеного ризику поширення респіраторних хвороб, в тому числі COVID-19. Цього можливо досягнути шляхом підвищення обізнаності та посилення профілактичних заходів з попередження захворювань. Керівники отримали доручення щодо проведення  роз’яснювальної  роботи серед членів трудових колективів, учнівської та батьківської громадськості.

Далі нарада продовжилась при начальнику відділу освіти С.О. Дмитриченку . Він наголосив на організації та проведення харчування в шкільних їдальнях відповідно  до чинного законодавства, про нові вимоги до проведення закупівель та про наявні проекти в закладах освіти. Головний спеціаліст відділу освіти Д.Г. Гордієнко наголосила на проведенні обстеження шкільних їдалень протягом 2020 року. Спеціаліст відділу освіти Т. О. Стеценко розповіла про заповнення деклараців керівниками закладів освіти та своєчасного їх подання на вебсайті. Методист РМК В. В. Гавриленко надала інформацію щодо проведення шкільних атестаційних комісій та формування  курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2021 рік. Головний бухгалтер К.М. Кравченко проінформувала керівників закладів освіти щодо фінансування галузі освіти в 2020 році.  По завершенню відбулося активне обговорення нагальних питань та проблем.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора