A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ОНЛАЙН НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 04.02.2022 10:35
Кількість переглядів: 91

04.02.2022 на платформі ZOOM відбулася онлайн нарада керівників закладів освіти Великописарівської селищної ради На нараді опрацьовані наступні питання:

1. Про пріоритетні напрямки діяльності виконавчих органів селищної ради в галузі освіти у 2022 році та постановку завдань перед відділом освіти та спорту щодо їх реалізації. Драгун З.П., начальник відділу освіти та спорту.

2. Створення в закладах освіти Великописарівської селищної ради належних умов для безпечного та якісного харчування дітей Іншина Т.Ф., головний спеціаліст відділу освіти та спорту.

3. Про мережу та стан функціонування закладів дошкільної освіти у Великописарівській селищній раді Іншина Т.Ф., головний спеціаліст відділу освіти та спорту.

4. Звіт про проведену роботу працівниками ІРЦ у 2021 році. Автономна система ІРЦ. Романенко І.О., директор КУ «ІРЦ».

5. Про участь учнів у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисті науководослідницьких робіт учнів-членів МАН Волошенко Н.О., головний спеціаліст відділу освіти та спорту.

6. Про замовлення підручників для учнів 5 класу нової української школи у 2022 році Іншина Т.Ф., головний спеціаліст відділу освіти та спорту.

7. Про хід атестації педагогічних працівників у 2021/2022 навчальному році Волошенко Н.О., головний спеціаліст відділу освіти та спорту, співдоповідачі - директори ЗЗСО

8. Про організацію дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти Плотнікова С.П., консультант КУ «ЦПРПП»

9. Про фінансово-господарську діяльність закладів освіти у 2021 році Шевцова О.А., директор КУ «Централізована бухгалтерія ВО».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора