A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

Вшанували людей похилого віку

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління.  Одна з головних цінностей людської моралі - повага до старших. Чисте і світле свято – це день літньої людини. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу.

15:20 28.09.2018

Вітаємо шкільних бібліотекарів з професійним святом!

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Шкільний бібліотекар – перший вісник краси і знання! Адже це Ви відкриваєте ворота в країну знань і з мовчазних полиць добуваєте тепле слово для освіти спраглих душею. Ваше любляче тепле серце, мудре слово творить істинне чудо з тим, хто того прагне.  Бажаємо Вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі.

15:08 28.09.2018

Кожна дитина має право або Туризм Великописарівщини. Відродження.

На виконання плану обласних заходів, обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право» на позашкільну освіту, в переддень Всесвітнього Дня туризму було реалізовано проект «Туризм Великописарівщини. Відродження». Протягом трьох днів юні туристи Великописарівського району змагалися у кмітливості, силі, ерудованості.(завантажити матеріал)

14:10 28.09.2018

День позашкільника на Великописарівщині

На виконання завдань обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право», з метою створення умов для рівного доступу дітей до якісної позашкільної освіти, популяризації сучасних форм роботи з дітьми на базі Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів пройшов святковий трайдент «100 славних років Позашкіллю».

09:15 28.09.2018

Вітаємо з Всеукраїнським Днем дошкілля!

Шановні працівники закладів дошкільної освіти! Вітаємо з професійним святом!  На Вас покладено відповідальну місію — виховувати дітей, навчати їх самостійності, правил поведінки у суспільстві, підготувати до навчання у школі. Ця робота вимагає глибокої самовіддачі, терпіння, а головне — безмежної любові до своєї справи.Нехай же завжди на ваших вустах сяє щира посмішка, нехай життя буде наповнене щастям, удачею. Бажаємо Вам міцного здоровя, творчої наснаги, тепла, миру і злагоди!

13:32 27.09.2018

100 славних років Позашкіллю

У місті Києві в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді з 17 до 19 вересня 2018 року, пройшов фінальний  етап Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «100 славних років Позашкіллю».

09:37 26.09.2018

Вітаємо з перемогою!

Команда Великописарівської районної станції юних натуралістів нагороджена Дипломом НЕНЦ МОН України за зайняте ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі флористики та фітодизайну "100 славних років Позашкіллю" у номінації "Флористична скульптура".

15:31 25.09.2018

День партизанської слави

22 вересня в Україні відзначили День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення нашого  народу до свободи.

15:15 25.09.2018

Вхід для адміністратора