A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

Засідання ради РМК

28 березня у районному методичному кабінеті відбулось засідання ради РМК, в якому взяли участь методисти РМК та вчителі Великописарівської СШ.

13:32 29.03.2019

Нарада з організації харчування

Збалансоване, якісне харчування є найважливішою складовою формування здоров’я дитини, сприяє збереженню здоров’я, опірності фізичним факторам навколишнього середовища, високій фізичній і розумовій працездатності. Ці слова лунали сьогодні на нараді з організації харчування у закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

14:33 28.03.2019

Обласний фестиваль  проектів «Я – нащадок патріотів України»

Вперше у нашому районі за ініціативи Будинку дитячої та юнацької творчості та  за підтримки директора Благодійного фонду імені Івана Григоровича Лозового - Івана Івановича Лозового відбувся  обласний фестиваль  проектів «Я – нащадок патріотів України».

17:00 25.03.2019

Дидактико-педагогічний колоквіум

Щоб забезпечити реальну перспективність і наступність у ро­боті дошкільного закладу та школи,  важливо дотримуватись певних умов: співробітництво має бути довготривалим і нерозривним; ро­бота - системною і плановою; завдання - комплексними та інтег­рованими. А отже, має забезпечуватися  наступність між Державними стандартами дошкільної і початкової освіти.

16:52 19.03.2019

Радіємо чудовим результатам!

Чудові результати науково-практичної конференції слухачів Сумського територіального відділення МАН <Перший крок у науку> показали вихованці Великописарівської районної станції юних натуралістів.

13:31 18.03.2019

Законопроект про середню освіту: як зміниться школа? Коментар Л. Гриневич

Проект закону «Про повну загальну середню освіту», що доповнює закон «Про освіту» і дає реальні механізми для реалізації реформи  Нова українська школа для учнів, учителів, батьків та освітніх управлінців, подано Урядом на розгляд Верховної Ради України.  

15:42 15.03.2019

Cемінар-практикум вчителів географії та економіки

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти 14 березня 2019 року на базі Пожнянського НВК відбувся семінар-практикум вчителів географії та економіки з проблеми «Формування громадянської та соціальної компетентностей на уроках географії та економіки».

13:57 15.03.2019

Вхід для адміністратора