A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних

Відбувся районний етап фестивалю Дружин юних пожежників, участь у якому взяли сім команд закладів загальної середньої освіти Великописарівського району. Під гаслом "Цінуй своє здоров'я та життя!" команди закликали учнівську молодь до відповідальності за збереження життя та здоров'я людей, матеріальних цінностей від пожеж, правил пожежної безпеки, безпеки життєдіяльності.

14:23 06.05.2019

Районний семінар учителів історії

3 травня на базі Ямненської ЗОШ І-ІІІ ступенів під модераторством методиста РМК Іншиної Т.Ф. відбувся районний семінар для вчителів історії з теми "Впровадження принципів патріотичного виховання на уроках історії як головного чинника соціалізації школяра та формування майбутнього громадянина". Учасниками заходу стали 9 учителів ЗЗСО Великописарівського району.

11:20 06.05.2019

Булінг: за дітей відповідають батьки!

Традиційно причиною батьківських нарікань і не зовсім приємних виховних моментів для того, хто не вивчив урок і отримав низьку оцінку, є двійки-трійки у щоденнику. Причин для виховних моментів побільшало відтоді, як на законодавчому рівні у нашій країні введено відповідальність за булінг. І діти, і батьки повинні знати: булінг – не просто зло, яке зачіпає підліткове середовище, а ще й в окремих ситуаціях привід сплатити немалий штраф. І платити його будуть батьки того, хто дозволяє собі принижувати однокласника чи товариша по школі.

13:47 25.04.2019

Змагання юних патріотів. Гру "Сокіл"("Джура") розпочато

24 квітня на базі колишнього Олександрівського НВК відбулося відкриття та перший конкурс Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У змаганні візьмуть участь команди Великописарівської СШ І-ІІІ ступенів, Ямненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Вільненського, Пожнянського, Солдатського, Тарасівського НВК та Рябинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

16:29 24.04.2019

Stem _ освіта: інноваційні проекти для НУШ

Делегація освітян Великописарівського району взяла участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі "Stem _ освіта: інноваційні проекти для НУШ», що відбувся сьогодні у СОІППО. 

15:28 23.04.2019

Вітаємо працівників психологічної служби!

Вітаємо працівників психологічної служби з Всеукраїнським днем психолога. Бажаємо вам, скульпторам і лікарям людських душ,  міцного здоров’я і простого людського щастя. Нехай завжди будуть сила, мужність і знання. Радійте життю, тому що воно прекрасне! Творчих успіхів вам, натхнення та професійних досягнень!

15:17 23.04.2019

Нагородження переможців

У Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії  ім. М.С. Щепкіна відбулося нагородження переможців ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

14:18 19.04.2019

Система науково-методичного супроводу формування та зростання конкурентоспроможного креативного педагога

"Система науково-методичного супроводу формування та зростання конкурентоспроможного креативного педагога"  - тема семінару для заступників директорів з навчально-виховної роботи тадиректорів НВК, що відбувся 19.04.19 на базі РМК.

13:57 19.04.2019

Підвищення стресостійкості у дошкільників

Стреси — невід’ємне і нормальне явище у житті людини й дитини зокрема. Проблеми починаються тоді, коли стреси перевищують адаптаційні можливості особистості. У дошкільному віці внутрішні ресурси, що необхідні для подолання стресу, ще тільки розвиваються. Саме у цей віковий період стреси можуть ставати джерелом різних проблем, як психологічних, так і соматичних.  

13:45 19.04.2019

Вхід для адміністратора