A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

Особливості реєстрації на ЗНО-2022

  26 січня 2022 року відбулося онлайн консультування для відповідальних за зовнішнє незалежне оцінювання в закладах загальної середньої освіти. Відповідальні разом з Світланою Плотніковою, консультантом КУ «ЦППРПП», обговорили нормативні документи щодо організації та проведення ДПА у формі ЗНО.

08:25 27.01.2022

Засідання професійної cпільноти вчителів історії та суспільних дисциплін

20 cічня 2022 року в дистанційному форматі відбулося засідання професійної cпільноти вчителів історії та суспільних дисциплін на тему «Сучасні підходи до вивчення історії та суспільних дисциплін».

15:10 20.01.2022

Інноваційний прорив

Дидактичний мультимедійний контент для початкової школи "КМ Media ED Profi" використовується в 1 класах Ямненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів та у Вільненському НВК. Відеосюжети допомагають глибше та наочніше розкрити тему і мету уроку, сприяють розвитку критичного мислення, покращенню уваги та спостережливість, розвитку уяви, фантазії та творчих здібностей.

16:42 19.01.2022

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

12 січня 2022 року у відділі освіти, молоді та спорту Великописарівської селищної ради відбулася конференція - захист учнями науково-дослідницьких робіт на І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України. Конференція пройшла з використанням застосунку ZOOM, учні продемонстрували вміння захищати власні напрацювання за своїми науковими проєктами, ставити запитання та відповідати на них. По завершенню другого випробувального дня за підсумками як конференції, так і постерної презентації були визначені переможці.

15:34 12.01.2022

ПОСТЕРНИЙ ЗАХИСТ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ

З метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи 11 січня 2022 року у відділі освіти, молоді та спорту Великописарівської селищної ради відбувся постерний захист на І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-досліднницьких робіт МАН України у відділеннях: літературознавства, мистецтвознавства і фольклористики, філософії та суспільствознавства, комп'ютерних технологій, наук про Землю, хімії та біології, екології та аграрних наук.

13:58 11.01.2022

Засідання спільнот- одна із складових професійного зростання педагогічних працівників

 5 січня  2022 року відбулися засідання спільнот педагогічних працівників закладів освіти Великописарівської громади в дистанційному форматі для професійних спільнот вчителів початкових класів та вихователів дошкільних груп.

11:00 06.01.2022

Засідання спільнот- одна із складових професійного зростання педагогічних працівників

Реалізовуючи одну із трудових  функцій та професійних  компетентностей, а саме  здатність до навчання впродовж життя 4-5 січня  2022 року відбулися засідання спільнот педагогічних працівників закладів освіти Великописарівської громади в дистанційному форматі.  

10:49 05.01.2022

Вхід для адміністратора