A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

РОБОТА ДНЗ РОМАШКА

До Дня матері у ЗДО «Ромашка» на занятті «Моя мама найдорожча в світі» вихованці грали в ігри «Мама яка?», «Назви лагідно маму». До «Тижня безпеки дорожнього руху в Україні» вихователі разом з дітьми вивчали дорожні знаки, провели бесіду «Правила дорожнього руху» та пограли в інтерактивну гру «Порахуй дорожні символи». Надана консультація для батьків «Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану». У закладі поповнюється методичними та демонстраційними матеріалами «Куточок безпеки», де вихованці ознайомлюються з правилами дорожнього руху, дорожніми знаками. До Дня вишиванки відбулося заняття, де діти  ознайомилися з оберегом українців - вишиванкою, національним одягом, з орнаментами, кольорами, якими оздоблюють сорочку. Діти старшого дошкільного віку підготували вірші, а діти середнього дошкільного віку взяли участь у фоточеленджі до Дня вишиванки.

15:02 19.05.2023

ТВОРЧІ ВЧИТЕЛІ - ТАЛАНОВИТІ УЧНІ

Поетичне втілення воєнної тематики Таїсії Сукачової, учениці 11 класу Ліцею імені І.М. Середи Великописарівської селищної ради, відзначено Грамотою Київського університету імені Бориса Грінченка на щорічному конкурсі "Березневі містерії -2023". Керівник Любов Грицай отримала Подяку за творчу підготовку учасниці літературно-мистецького конкурсу.

15:05 18.05.2023

РОБОТА НАД ПРОЄКТАМИ КВІТНИКАРСТВА

Весна - найкраща пора року для благоустрою прилеглої території Великописарівської СЮН та активізації роботи щодо зовнішнього озеленення. На станції розпочата підготовка до Всеукраїнського конкурсу «Парад квітів біля школи». Сплановано та розбито квітник з метою збільшення видового та кількісного складу квітково-декоративних рослин.

15:06 17.05.2023

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СВІТЛА

16 травня учні 9-11 класів Ліцею імені І.М. Середи Великописарівської селищної ради долучилися до участі в онлайн-фестивалі на честь Міжнародного дня світла в рамках ініціативи UNESCO. НТУ "ХПІ" провів день наукових вікторин «LightisFun!», який був цікавий як для учнів, так і для батьків та вчителів. Програма була розроблена молодими вченими та викладачами НТУ «ХПІ» за підтримки SPIE, the international society foroptics and photonics та Optica (formerly OSA), Advancing Opticsand Photonics Worldwide із метою мотивації учнів шкіл, коледжів та закладів профтех освіти до навчання та усвідомлення, що знання є важливими для відновлення нашої Батьківщини та покращення Світу.

15:03 16.05.2023

ОНЛАЙН-НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради 15.05.2023 року провів онлайн-нараду з керывниками закладів та установ освіти. На нараді обговорили питання щодо організації освітнього процесу, стану матеріально-технічної  бази: підтримки належного санітарного стану приміщень закладів освіти, кабінетів, підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років в умовах воєнного стану, системи роботи з національно-патріотичного виховання, результативність та досягнення обдарованої молоді, творчих педагогів. Надані рекомендації щодо ведення документації з охорони праці та розпорядчих документів, які стосуються навчального контенту та затвердження посадових обовязків.

14:22 15.05.2023

Онлайн- консультація щодо КПК на 2024 рік

 12 травня 2023 року консультантом КУ «ЦПРПП» була проведена онлайн- консультація для відповідальних за курсову перепідготовку в закладах освіти щодо планування курсів підвищення кваліфікації на 2024 рік для педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу. Обговорили вимоги Постанови Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 (зі змінами), а саме:

10:57 12.05.2023

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ТА УСТАНОВ ОСВІТИ

НАРАДА КЕРІВНИКІВ, яка відбулася 10 травня 2023 року у відділі освіти та спорту охопила ряд питань, які стосуються організації освітнього процесу у закладах освіти Великописарівської селищної ради:

14:20 10.05.2023

ПЕРЕМОЖНИЦЯ фінанального етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю "В об'єктиві натураліста - 2023"

Підведено підсумки фінанального етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю "В об'єктиві натураліста - 2023" Вітаємо переможницю Пасюгу Єву за зайняте ІІІ місце в номінації "Краща фоторобота". Нагороджена дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України наказ №37 від 28.03.2023 року.

17:00 09.05.2023

ДО ДНЯ ЄВРОПИ

УКРАЇНА ЩОРІЧНО 9 ТРАВНЯ ВІДЗНАЧАТИМЕ ДЕНЬ ЄВРОПИ. Президент Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким відтепер щорічно 9 травня в Україні відзначатимуть День Європи. Відповідний документ розміщений на сайті глави держави. «Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань, постановляю: установити в Україні День Європи, який відзначати щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу»,– йдеться у документі. Для учнів Закладів загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради були проведені виховні бесіди та класні години щодо європейських цінностей. Інформація на сторінках закладів освіти у соціальній мережі Facebook/

16:43 09.05.2023

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Педагогічні та трудові колективи закладів освіти громади відгукнулися на заходи щодо вшанування Дня пам'яті та примирення. Опрацьовані інформаційні матеріали до цієї дати,розроблені Українським інститутом національної пам’яті.

16:31 08.05.2023

Вхід для адміністратора