A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ  29 серпня до Дня пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вихованці Великописарівської ДЮСШ, Сумського спортивного ліцею "Барса" та комунального закладу "Центр позашкільної освіти" Кириківської селищної ради взяли участь у забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. Кращі спортсмени закладів освіти віддали шану загиблим воїнам, ім'я яких були закріплені на одязі під час забігу.

08:52 30.08.2023

ПІДСУМКИ КРАЄЗАВЧОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «Видатні постаті Великописарівщини»

Останні події нашої новітньої історії спонукають усвідомити, що Україна – європейська держава, а українці – нація волелюбна та мужня. Боротьба за незалежність, що відбувається в Україні, зумовлює необхідність вирішення проблеми виховання національно свідомих громадян, патріотів своєї Батьківщини, спадкоємців і продовжувачів національно-патріотичних традицій. У цей складний в історії нашої держави період дуже важливо формувати розуміння необхідності берегти територіальну цілісність України, історико-культурні традиції українського народу та формувати впевненість в успішності перспективного розвитку України. Хто вони – герої нашої з вами сучасності? Це – не яскраві образи з телеекранів, а звичайні люди, які живуть чи жили серед нас. Проте ці люди не змогли просто сидіти та чекати, а робили все можливе для процвітання нашого краю.На початку серпня 2023 року Великописарівська селищна рада оголосила проведення краєзнавчої конференції «Видатні постаті Великописарівщини».

15:49 24.08.2023

ВІТАЄМО ЮНИХ СТИПЕНДІАТІВ Великописарівського селищного голови

Відповідно до Положення про призначення стипендій Великописарівського селищного голови обдарованим учням-переможцям олімпіад, конкурсів, турнірів, спортивних змагань, затвердженого рішенням тридцятої (позачергової) сесії восьмого скликання від 26.07.2023 №23/285, виконавчий комітет Великописарівської селищної ради 10 серпня 2023 року встановив з 01.09.2023 року по 31.08.2024 року стипендії учням – переможцям всеукраїнських, міжнародних мистецьких конкурсів:

14:57 11.08.2023

ЮННАТАМ - ДОСЛІДИ, а лікарні врожай

Робота на навчально-дослідній земельній ділянці розпочинається з ознайомлення з основами сучасного сільськогосподарського виробництва, набуття практичних дослідницьких умінь і навичок з агротехніки вирощування овочевих культур. Погодні умови нинішнього року сприяють ефективному росту овочевих рослин. У цьому році велися спостереження за ростом і розвитком моркви сорту "Каротель", буряка столового сорту "Детройт", капусти білокачанної сорту "Славія", огірків сорту "Фенікс". Висів насіння у ґрунт проводився на початку травня. Днями зібрано частину урожаю, який передано у КНП "Великописарівська лікарня" для приготування обідів.

14:59 04.08.2023

ДІЯЛЬНІСТЬ ІРЦ

Діяльність фахівців ІРЦ , в першу чергу, спрямована на виявлення дітей , які мають певні особливості розвитку. З цією метою ми проводимо комплексну психолого-педагогічну оцінку. Саме в процесі цієї роботи, спілкування з дитиною, батьками встановлюються потреби, визначаються компетенції (знання, вміння) та надаються рекомендації щодо подальшого розвитку дитини . В певних випадках (за бажанням батьків, перехід до наступного рівня чи ступеня навчання) проводиться повторна комплексна оцінка . І особливо радісно та приємно, коли під час цієї оцінки спостерігається позитивна динаміка у розвитку дитини .

15:18 03.08.2023

ПРО ПІДГОТОВКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО НОВОГО 2023/2024 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

У новому 2023/2024 навчальному році пріоритетними залишаються питання створення безпечного освітнього середовища у закладі (укриття, запасні виходи), здійснення заходів щодо мінної безпеки (інформування учнів, спільні заходи із залученням ДСНС), забезпечення комфортних умов для учасників освітнього процесу й поліпшення якості освітньої діяльності закладів освіти.

13:44 01.08.2023

СТИПЕНДІЯ ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОДА

ВІТАЄМО ФРОЛОВА Владислава Володимировича, учня 9 класу Ліцею імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради, якому в 2023 році призначена СТИПЕНДІЯ ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ!. Відповідно до розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 28.07.2023 р. № 343-ОД «Про призначення стипендій голови Сумської обласної державної адміністрації обдарованим учням-переможцям олімпіад, конкурсів, турнірів, спортивних змагань у 2023 році» установлено 45 стипендій голови Сумської ОВА.

08:26 01.08.2023

СТИПЕНДІАТИ ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ у 2023 році

СТИПЕНДІАТАМИ у 2023 році стали учні Ліцею імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області. Рішенням виконавчого комітету Великописарівської селищної ради 20.07.2023 року встановлено з 01.09.2023 року по 31.08.2024 стипендії Великописарівського селищного голови учням-переможцям І-ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, обласних та всеукраїнських турнірів, конференцій, мистецьких фестивалів, конкурсів, спортивних змагань:

08:21 01.08.2023

ВІДНОВЛЕННЯ ПОЗАШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

НАШІ ДІТИ - дивовижні! Вони мріють, прагнуть, досягають мети! Важко перелічити усі конкурси, заходи, змагання, конференції, до яких доторкнулася їх думка, душа, що знайшли відгук у серці. Разом з дітьми розвиваємося і ми, дорослі. Тому продовжуємо створювати у громаді всі умови для творчого розвитку дітей та учнівської молоді. Наразі продовжено роботу щодо відновлення пошкодженого обстрілами позашкільного закладу освіти. У Великописарівській СЮН замінені склопакети та вхідні двері. Працюємо - ПЕРЕМАГАЄМО!

08:11 10.07.2023

Вхід для адміністратора